"Kutsal İşgal" belgeseline Saraybosna'daki festivalde "En İyi Belgesel ve Program Ödülü" verildi "Kutsal İşgal" belgeseline Saraybosna'daki festivalde "En İyi Belgesel ve Program Ödülü" verildi

Haber Merkezi - Yapımcılığını ve yönetmenliğini Murat Şeker’in gerçekleştirdiği ve Şeker'in senaryosunu Ali Tanrıverdi ile beraber yazdığı ‘Aşk Mevsimi’ filmi, 2 Şubat’ta vizyona girmeye hazırlanıyor. Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığı film, Bozcaada’dan İstanbul’a uzanan bir aşk hikayesi konu alıyor.

Ask Mevsimi Afiş

Görüntüleri ve oyunculuklarıyla olduğu kadar müzileriyle de izleyicide merak uyandırmaya hazırlanan film, izleyene ‘Hayat arkadaşı mı?’ yoksa ‘hayatının aşkı mı?’ sorularını sorduracak. ‘Şirin’ ile ‘Ali Yaman’ın yıllara uzanan hikayesini Aşk Mevsimi film, ikiliye eşlik eden şarkılarla da seyircilere duygusal dakikalar yaşatmayı hedefliyor. ‘Aşk Mevsimi Film Müzikleri’ Soundrack albümü tüm dijital müzik platformlarında çıkan filmin müzikleri arasında; Sufle-Pus, Sezen Aksu-Sızı, Sezen Aksu-İkili Delilik, Evdeki Saat-Dibi Ne Kadar, Evdeki Saat-Uzunlar, Cem Adrian-Elbet Bir Gün Buluşacağız, Mehmet Güreli-Kimse Bilmez, mavisakal-İki Yol, Selin-Yalancı Bahar şarkıları bulunuyor. filmin kadrosunda Fırat Tanış, Duygu Sarışın, Hakan Bilgin, Ertuğrul Postoğlu, Lila Gürmen, Mert Asutay, Çiçek Dilligil, Murat Karasu ve Perihan Savaş gibi birbirinden başarılı ve usta isimler yer alıyor. 

Editör: Haber Merkezi