Haber Merkezi - Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz haftalarda oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçından sonra Ankaragğcğ başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmış ve ertesi gün tutuklanarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilmişti. Koca dün, avukatlarının itirazı üzerine adli kontrolle serbest bırakıldı.

Öğlen saatlerinde tahliye edilen ve evine giden Koca, kendisinin tahliyesi olana kadar Tandoğan Tesisleri'nde nöbet tutma kararı alan sarı-lacivertli taraftarlarla dün akşam saatlerinde buluştu. Koca'yı havai fişekler ve meşalelerle karşılayan binlerce Ankaragücü taraftarı, kendisine sevgi gösterisinde bulundu.

Mi O Zc6S Qg Uq Xtqy E K Vh Ckg

Sağlık Bakanlığı: Sakarya’daki patlamada 2’si ağır 21 kişi yaralandı Sağlık Bakanlığı: Sakarya’daki patlamada 2’si ağır 21 kişi yaralandı

Kendisini karşılayan taraftarlara seslenen Koca, yaşanan olaylardan dolayı tekrar özür diledi. Koca, açıklamasında şunları söyledi: "15 gündür burada gece gündüz demeden verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sizlere böyle bir olay yaşattığım için çok mahcup ve üzgünüm. Benden beklenmeye bir şeydi. Dünya gündemini, Türkiye gündemini, özellikle Gazzeli çocukların, kadınların ve dünya mazlumlarının gündemini meşgul ettiğim için onlardan özür diliyor, helallik istiyorum. Çünkü zulüm devam ederken, katliam devam ederken gündem o mazlumların olmalıydı. Türkiye'deki şehitlerin gündemini aldığım için üzüntümü ifade etmek isterim. Gündem onların olmalıydı. Bu kadar acı, ızdırap varken, gündemi bu meseleyle işgal etmekten dolayı çok üzgünüm. 35 yıllık ticari, siyasi, sosyal hayatımda tanıdığım ve benden böyle bir şey beklemeyen dostlarımdan özür dilerim."

Kw Y4 Wwsg V0 Gepa F I Vb Dw Tg

Editör: Deniz Ali Tatar