Trend Haberler

Fenomen Esin Çepni'ye şok: Eşi Bilal Hancı aldattı

Fenomen Esin Çepni büyük bir şok yaşadı, Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını öğrendi. Aldatıldığı görüntüleri sosyal medya hesabından ifşa eden Çepni, "Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum" sözlerini kullandı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Türkiye'nin YouTube'da en çok abonesi bulunan Kafalar grubu üyesi olan fenomen ve şarkıcı Bilal Hancı, ihanet haberleriyle gündem oldu. İnstagram fenomeni eşi Esin Çepni'yi aldattığı iddia edilen Bilal Hancı'nın, gece kulübünde bir kadınla öpüşürken çekilen görüntüsü sosyal medyayı salladı. Büyük bir çok yaşayan Çepni, görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı ve gözyaşlarına boğuldu.

İki yıllık eşinin ihanetiyle sarsılan Esin Çepni, Instagram hesabından yaptığı açıklamada acısını şu sözlerle dile getirdi: "Her zaman güçlü durmaya çabaladım, her zaman dışım sert kabuk olsa da içim kan ağladı. Bugün anladım ki dışından ağlayanlardan korkulurmuş. Sizin merhametli, düzgün sandıklarınız asıl iş bitirenlermiş. Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum."

Gözyaşlarına boğulduğu anları paylaşan Çepni, "Fiziksel ve ruhsal olarak iyi değilim. Biraz dinleneceğim bir süre" ifadesini videoya ekledi. Çepni'ye desket mesajı yağdı.