Trend Haberler

Yalı Çapkını'nda geri dönüş heyecanı: Buçe Buse Kahraman ve Toprak Sağlam yeniden kadroda

Cuma akşamlarının ilgiyle izleyen dizilerinden Yalı Çapkını'nda geri dönüş heyecanı yaşanıyor. İlk sezonda hikayede büyük yer edinen Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman ve annesini canlandıran Toprak Sağlam, yeniden kadroda olacaklar.

Abone Ol

Haber Merkezi - Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı ve Cuma akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını, konuşuşmaya devam ediyor. Dizinin ilk sezonunda ortalığı karıştıran karakterlerin, yeni bölümlerde geri dönecekleri ortaya çıktı. 

İlk sezonun sonunda kadrodan ayrılan Buçe Buse Kahraman ve Toprak Sağlam, yeniden kadroya dahil oluyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Dizide Ferit ve Seyran'ın arasını bozmaya çalışan Pelin'e hayat veren Buçe Buse Kahraman ve annesi Zerrin'i canlandıran Toprak Sağlam, geçen sezon veda ettikleri diziye geri dönüyor.

Hikayede yurt dışına gitmiş görünen Pelin ile annesi Zerri'İn diziye nasıl bir hikayeyle döneceği ise belirsiz. Dizinin yeni bölümlerinde bu iki karakterin dönüşüyle beraber hikayenin nasıl şekilleneceği ise, oldukça merak ediliyor.