Trend Haberler

Uğur Dündar açıkladı: Reha Muhtar iyileşiyor mu?

Gazeteci Uğur Dündar, geçen ay evinde geçirdiği bir kaza sonucu hastaneye kaldırılan Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında "Rehabilitasyon aşamasına geçilebilecek" ifadelerini kullandı.

Abone Ol

Gazeteci ve haber spikeri Reha Muhtar, 20 Ağustos'ta İstanbul'daki evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Uğur Dündar, meslektaşı Reha Muhtar'ın sağlık durumu bilgilendirmede bulundu.

Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret eden Uğur Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Sevgili arkadaşım Reha Muhtar'ı yattığı hastanede ziyaret ettim. Doktorları; süratle iyileştiğini, artık rehabilitasyon aşamasına geçileceğini belirttiler. Meslektaşları ve sevenlerine duyurulur" ifadelerini kullandı.

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Reha Muhtar'ı eski hayat arkadaşı şarkıcı Nilüfer Uyumlu da kızı Ayşe Nazlı ile hastanede ziyaret etmiş ve "Durumu gayet iyi, daha iyi olacak. Biraz zamana ihtiyacı var. Oturuyordu. Biraz sohbet ettik. Ne zaman taburcu olacağı belli değil. O konuda henüz bir şey söylemiyorlar. Kendisini iyi gördüm, bu da beni rahatlattı. Onun için hastaneden rahat ayrılıyorum" demişti.