Teknoloji

TRT'nin Tabii platformuna paralı özellik geldi

TRT'nin dijital platformu olan Tabii yeni dönemde ücretli abonelik hizmeti sunacak.

Abone Ol

TRT, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa yayın haklarını 3 yıllığına almıştı. Tabii, yeni dönemde ücretli abonelik seçeneği sunarak kullanıcılarına reklamsız izleme imkanı sağlayacak.

Tabii premium üyelik ve fiyatlar

Tabii Premium üyeliğinde aylık 99 TL ücretle sunulan bu paket, 21 Ağustos Çarşamba gününden itibaren kullanıma açılacak. Aboneler, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa maçlarını reklamsız izleyebilecek. Türk takımlarının maçları ise şifresiz (ücretsiz) olarak TRT 1, TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve TRT Radyo 1’de yayınlanacak. Yabancı takımların tüm maçları ise Tabii Premium aboneleri için ücretli olarak sunulacak.

Tabii Premium paketi sadece futbol maçlarıyla sınırlı kalmıyor. Aboneler, 30’dan fazla orijinal yapım, lisanslı filmler, belgeseller ve çocuk içeriklerine de erişim sağlayabilecek. Ayrıca, TRT’nin geniş arşivi de Tabii Premium kullanıcılarının hizmetine sunulacak.

Özellikleri neler?

Reklamsız İzleme: Aboneler, Tabii Premium ile içerikleri reklamsız olarak izleyebilecek.
İndir ve İzle: İçerikleri indirip, internet bağlantısı olmadan izleme imkanı sunulacak.
En Yüksek Kalitede İzleme: Yüksek çözünürlüklü izleme deneyimi sağlanacak.
24 Saat Geri Alma: Yayınlanan içerikler, 24 saat içerisinde yeniden izlenebilecek.

Tabii Premium üyeliğine geçmek istemeyen kullanıcılar ise, reklamlara rağmen TRT’nin içerik arşivine ve canlı TRT kanallarına erişmeye devam edebilecek.