Kültür-Sanat

The Madcap, yeni albüme özel konserleriyle dinleyiciyi selamlıyor

Hard Rock türünde müzikler üreten ve bu alandaki en güçlü ve üretken grup olma niteliğini elde eden The Madcap, yeni yıla hızla başladı. Yeni albümleri "Beat the Destiny"ile konser yolculukları gerçekleştiren grup, yeni konserlerle dinleyici karşısına çıkıyor.

Abone Ol

Haber Merkezi - 2023 yılında, 6 yıldır üzerinde çalıştıkları "Beat the Destiny" albümünü dinleyiciyle buluşturan müzik grubu The Madcap, tüm dünyadan hem müzik yazarları hem de dinleyicilerinden tam not almıştı.  Grup, sırasıyla İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya'da yeni albümleriyle toplamda dört muhteşem konser verdi.  Şimdi ise 2024 yılını açan grup; 20 Şubat'ta Eskişehir IF Performance Hall ve 22 Şubat'ta Bursa Hayal Kahvesi konserleriyle yoluna devam edecek.

Devasa vokal aralığı, farklı tarzlardan etkilenmiş çok yönlü müzik ve ateşli gitarlarla The Madcap'in yeni albümü; plak, cd ve dijital formatlarda Madcap Records & Rainbow45 Records işbirliği ile yayınlandı. The Madcap'in yeni albümü "Beat the Destiny" enerji, güç, tutku, öfke, isyan, adanmışlık, eğlence ve hüzün gibi farklı duygulara hitap ediyor. 

Grup albüm hakkında duygularını şu sözlerle ifade ediyor : "Yeni albümümüz Beat the Destiny için zihinlerimizi, kalplerimizi ve ruhlarımızı ortaya koyduk. En ince detayına kadar hayal ettiğimiz gibi bir prodüksiyonla hem kendimizin hem de dinleyicilerimizin gurur duyacağı bir albüm yapmayı amaçladık. Bu albümle dünyaya neler sunabileceğimizi haykırıyoruz." Albümde yer alan 9 şarkının tüm müzik ve sözleri Deniz Sayman ve İzgi Gültekin tarafından yapıldı.