Eskişehir'deki Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 5. ayağı sona erdi Eskişehir'deki Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 5. ayağı sona erdi

Atila Güvenç

İki raund oynanacak şampiyonada amatör kadınlar ve erkekler, "Gross", "A" ve "B" kategorilerinde mücadele edecekler. Final raundunun ardından dereceye giren oyuncular için sahada ödül töreni düzenlenecek. Turnuvanın şampiyonu TGF Federasyon Kupası'nın üzerine ismini yazdıracak.

Tgf Federasyon Kupasına Katılan Ataşehir Golf Kulübü Takımı.

Bu yıl Federasyon Kupasında; 12 oyuncu ile Ataşehir Golf Kulübü, Kemer Golf Kulübü, Regnum Golf & Country Ankara Kulübü, İstanbul Gençler Golf Akademisi, 14 golfçüsü ile Ankara Golf Kulübü, Taurus Golf Kulübü, İstanbul Gençler Golf Akademisi, Moda Golf Kulübü, 19 Mayıs Samsun Golf Kulübü, İstanbul Golf Kulübü, Klassis Golf Kulübü'nden ve ferdi lisanslı toplam 76 golfçü kupaya adlarını yazdırmak için sahaya çıktılar. 

Tgf Federasyon Kupası 2024 Kupasına Katılan Ankara Golf Kulübü Takımı.

Türkiye Golf Federasyonu'nun 1998 yılından beri yapılagelen önemli turnuvaları arasında yer alan TGF Federasyon Kupası eski adı Klassis Golf Kulübü şampiyona sahası olarak bilinen, şimdilerdeki adıyla TGF Silivri Golf Tesisleri Sahası'nda 18 Ağustos 2024 günü sona erecek.  

Editör: Atila Güvenç