Güncel

Tarkan'dan Genco Erkal için taziye mesajı: "Hep adaletin yanında duran, kocaman ve cesur bir yürekti"

Usta tiyatrocu ve sinema oyuncusu Genco Erkal hayatını kaybetti. Megastar Tarkan, Genco Erkal için bir taziye mesajı paylaştı. Tarkan, "Ülkemizin aydın yüzü, Nazım Hikmet’in sesi, hep adaletin, hakkın yanında duran, kocaman ve cesur bir yürekti. Nurlar, ışıklar içinde uyusun. Ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.

Abone Ol

Bir süredir kan kanseriyle mücadele eden usta tiyatrocu ve sinema oyuncusu Genco Erkal, hayatını kaybetti. 86 yaşında hayata gözlerini yuman Erkal, 2 Ağustos Cuma günü saat 14.00'da Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenecek anma töreni ile uğurlanacak. Ardından cenazesi Teşvikiye Camisi'ndeki ikindi namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilecek.

Erkal'ın ölüm haberinin ardından birçok sanatçı ve siyasetçi sosyal medyadan usta isme veda mesajı yayımlarken o isimlerden birisi de megastar Tarkan oldu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tarkan, Genco Erkal'ın ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı dileyerek şu ifadeleri kullandı;

"Usta tiyatrocu ve oyuncu Genco Erkal da aramızdan ayrıldı. Üzgünüm… Ülkemizin aydın yüzü, Nazım Hikmet’in sesi, hep adaletin, hakkın yanında duran, kocaman ve cesur bir yürekti. Nurlar, ışıklar içinde uyusun. Ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim"