Spor

Suudi Arabistan'dan hamle: Süper Kupa ödemesinin iadesi talep edildi

Suudi yetkililer tarafından, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Riyad'da oynanması planlanan fakat yaşanan krizler nedeniyle iptal olan Süper Kupa mücadelesi için ödenen paranın iadesi talep edildi. Yetkililer, TFF'ye başvurdu.

Abone Ol

Haber Merkezi - Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde oynanması planlanan 'Süper Kupa' da kriz yaşanmıştı. İptal edilen maç için Suudi Arabistan'dan yeni bir hamle geldi.Sabah'ın haberine göre Suudi yetkililer, ödenen paranın iadesi için TFF'ye talepte bulundu. Talebe göre yetkililer, yaptıkları 4.5 milyon euroluk ödemeyi TFF'den geri istedi.



Suudi Arabistan tarafından verilen paranın yüzde 20'si TFF'ye, yüzde 80'i kulüplere verildi.  Ayrıca kulüplere verilen kısmın yüzde 50'sinin BDDK tarafından borçlara kesildiği belirtildi. TFF ile Suudi Arabistan yetkilileri arasında müzakerelerin devam ettiği bilgisi de verildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise, geçtiğimiz haftalarda konuk olduğu bir programda parayı iade edeceklerini bildirmişti söylemişti.