Atila Güvenç

Genç ve minik oyuncuların katıldığı Junior Kaptan Turnuvasını, Genç Kızlarda Elif Demirci ve Genç Erkeklerde sıfır handicap ile oynayan Semih Engez kazandı.

Ankara Golf kulübü (AGK) Junior Kaptan Turnuvası kulübün Ahlatlıbel'de bulunan sahasında oynandı. AGK Junior Kaptanı Fırat Genelioğlu'nun ev sahipliğinde Eylül 2024 ayının ikinci hafta sonu iki gün olarak düzenlendi. Turnuvada Ankara Golf Kulübü, Ankara Regnum Golf Kulübü, Atayurt Golf Kulübü ile Başkent Golf Kulübü sporcuları mücadele etti. Gençler ve Minikler kategorilerinde toplamda 38 oyuncu stableford oyunu olarak sahada kazanmak için yer aldılar.

Trabzonspor, Gaziantep FK maçı hazırlıklarına başladı Trabzonspor, Gaziantep FK maçı hazırlıklarına başladı

Ankara Golf Kulübü Junior Kaptan Turnuvası Na Katılanlarlar.-1

Genç ve minik golfcülerin yıl içindeki sportif çalışmalarının daha da ileriye gitmesini sağlamak, turnuva deneyimlerini artırmak ve oyunlarını taçlandırmak amacıyla; Genç Kızlar A ve B, Genç Erkekler  Minik Kızlar, Minik Erkekler kategorilerinde oynanan turnuva oldukça heyecanlı vuruşlar ile sonlandı.

AGK Junior Kaptan Turnuvasında; Elif Demirci Genç Kızlar A Kategorisinde, İdil Avcıbaşıoğlu Genç Kızlar B Kategorisinde, Semih Engez Genç Erkekler Kategorisinde, Su Erbora Minik Kızlar Kategorisinde, Ömer Kızıldel ise Minik Erkekler Kategorisinde birinci oldular.

Pro Erkan Demirci: Genç ve Minikler geleceğin şampiyonlarıdır

Her yıl yapılan Junior Kaptan Turnuvasında oynayan genç ve minik golfçüler için AGK Head Profesyoneli Erkan Demirci " Gençler ve minik golfçülerimiz geleceğin şampiyon sporcuları olacaktır. Onları golf etiği içerisinde geleceğe hazırlıyoruz. Çok ve disiplinli çalışmaları ile her zaman başarılarla dolu sonuçlar kupa sevinçleri yaşatacaktır sporcularımıza" söyleminde bulundu 24 Saat gazetesi için.

Junior Kaptan Turnuvası 2024'de kategori kazananları kupalarını turnuva sonrası sahada aldılar. Turnuvada ilk üç sıraya adlarını yazdıranlar ise şöyle belirlendi. 

Elif Demirci.

Genç Kızlar A Kategorisi;1'inci Elif Demirci (26 puan), 2'nci Ecem Durman (26 puan), 3'üncü Selin Doğa Ölmezoğlu (25 puan). 

Genç Kızlar B Kategorisi; 1'inci İdil Avcıbaşıoğlu (40 puan), 2'nci Melisa Canaslan (37 puan), 3'üncü Nursima Dayı (37 puan). 

Semih Engez.

Genç Erkekler Kategorisi; 1'inci Semih Engez (36 puan), 2'nci Keremcan Özsoy (34 puan), 3'üncü Mehmet Rad Şahin (32 puan). 

Minik Kızlar Kategorisi; 1'inci Su Erbora (24 puan), 2'nci Defne Bedir (20 puan), 3'üncü Defne Keskin (18 puan). 

Minik Erkekler Kategorisi; 1'inci Ömer Kızıldel (26 puan), 2'nci Demir Erkan Başeğmez (26 puan), 3'üncü Çınar Yurt (20 puan).

Editör: Atila Güvenç