Haber Merkezi - Açıklamalarıyla ve hakkında çıkan iddialarla son dönemde sık sık gündem olan bir dönemin ünlü şovmeni Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi ile şu sıralar evlilik hazırlıkları yapıyor. Erbil, geçtiğimiz günlerde Serdar Ortaç ile sosyal medya canlı yayın yaptı. Erbil, sohbet sırasında gözyaşlarını tutamadı. Erbil'in ağladığı anlar, sosyal medyada gündem oldu. Ortaç ile canlı yayında sohbet eden Erbil, Ortaç'ın 'Bilsem Ki' şarkısından bahsedildiği anlarda ağlamaya başladı.

Bodrum'daki antik kent çalışmaları için acil kamulaştırma kararı Bodrum'daki antik kent çalışmaları için acil kamulaştırma kararı

1620189

66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a, doğum günü partisinde özel yapım bir yüzük hediye etmiş ve evlilik teklifinde bulunmuştu. Ceylan, "sevgilisinden kendisine ev almasını istediği, bunun üzerine ünlü şovmenin nişanlısıyla yollarını ayırdığı" iddiasına da, "Ev istediğim yalan! En başından beri beraber yaşıyoruz. Onun olduğu her yer zaten benim evim, o yüzden ekstra bir ev aldırmama ihtiyaç yok." cevabını vermişti. 

mehmet-ali-erbil-serdar-ortac

Editör: Deniz Ali Tatar