Antalya'da düzenlenen Serbest Dalış 2024 CMAS 1. Dünya Kupası sona erdi Antalya'da düzenlenen Serbest Dalış 2024 CMAS 1. Dünya Kupası sona erdi

Haber Merkezi - Beşiktaş'ta attığı gollerle hatırlanan futbolcu Ricardo Quaresma, Portekiz basınına açıklamalar yaptı. En son Fenerbahçe derbisinden önce Beşiktaş'ın Tüpraş Stadyumu'nda plaket takdim edilen Quaresma hakkında, jübilesini Beşiktaş'ta yapmak istediği yönünde iddialar olmuştu.vPortekiz basını Record'a konuşan Quaresma, "Her zaman kariyerimi sahada bitirmek istediğimi söyledim. Bakalım neler olacak. Kariyerim henüz bitmedi. Beşiktaş bir olasılık, benim kulübüm, sevdiğim bir kulüp. Bunu birkaç kez söyledim. Ailem de orada mutluydu. Neler olacağını göreceğiz" dedi.

Ricardo Quaresma

Ayrıca haberde Quaresma'nın eski milli takım antrenörü Fernando Santos ile yeniden bir araya gelebileceği ifadesi de yer aldı. Beşiktaş'ta 227 maça çıkan Ricardo Quaresma, bu karşılaşmalarda 38 gol atıp 77 asist atmıştı. Portekizli yıldız oyuncu, kariyerinde en çok siyah-beyazlı formayla mücadele etmişti. 

Editör: Haber Merkezi