Dünya

Rapçi Puff Daddy hakkında 'taciz' suçlaması

Ünlü rapçi Puff Daddy, ünü müzik yapımcısı Rodney 'Lil Rod' Jones tarafından cinsel saldırıyla suçlandı. Dava dosyasında Jones, rapçininkendisini elle taciz ettiğini ve hayat kadınlarıya cinsel ilişki yapmaya zorladığını ekledi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Sahne adı Puff Daddy olan ünlü rap sanatçısı Sean 'Diddy' Combs', şu sıralar taciz iddialarıya gündemde. Müzik yapımcısı Rodney 'Lil Rod' Jones tarafından Puff Daddy'ye, cinsel saldırı suçlamasıyla dava açıldı. The Guardian'da yer alan habere göre ise, davanın New York'taki federal mahkemede açıldığı ve Jones'un, Combs'un kendisini elle taciz ettiğini ve hayat kadınlarıya seks yapmaya zorladığını iddia edildi.

Dava dosyasında kendisine zorla ilaç verildiğinden şüphelendiğini belirten Jones, ayrıca kendi rızası olmadan iki hayat kadını ile aynı yatakta uyandığını da söyledi. İdiidalar hakkında Puff Daddy'nin avukatı Shawn Holley, Jones ise şunları söyledi: "İddialarının tamamen yalan olduğuna dair ezici, tartışılmaz kanıtlarımız var. Bu tuhaf iddiaları mahkemede ele alacağız ve bunları yapanlara karşı gerekli tüm işlemleri yapacağız" Puff Daddy, daha önce de  'Cassie' ismiyle tanınan R&B şarkıcısı Casandra Ventura tarafından "tecavüz" ve "şiddet" iddiaları ile mahkemelik olmuştu.