Haber Merkezi - 2020 yılında İngiltere'deki kraliyet görevlerini bırakarak Amerika'ya taşınan Prens Harry ve Meghan Markle çifti, gündemin gözde isimleri olmayı sürdürüyor. Son dönemlerde yaptığı iş anlaşmalaroyla dikkat çeken Prens Harry Windsor, Amerika'da ödülle değer görüldü. 

Silahlı saldırı sonrası Trump: Pes etmeyeceğim Silahlı saldırı sonrası Trump: Pes etmeyeceğim

Orens Harry

Britanya Ordusu'nda bir dönem co-pilotluk yapan Prens Harry, olağanüstü havacılık başarıları nedeniyle  "Havacılığın Yaşayan Efsanesi" (Living Legend of Aviation) ödülünün sahibi oldu. Prens Harry'ye ödülün, 1985 yılında Beyaz Saray'da Prenses Diana ile dans eden öünlü aktör John Travolta verdi. Travolta'nın yaşadığı bu anıyı hatırlatmasının ardından Prens Harry ise "Annemle dans ettiğinde 1 yaşındaydım. Şimdi geldiğimiz noktaya bak" dedi. Bu ödül daha önce Buzz Aldrin, Jeff Bezos, Tom Cruise, Neil Armstrong, Harrison Ford, Morgan Freeman ve Elon Musk gibi isimlere değer görülmüştü.

Diana John Travolta

Daily Mail'de yer alan habere göre ise, Prens Harry'ye bu ödülün verilmesi ordudaki bazı pilotları kızdırdı. 2012-2013 döneminde Afganistan'da Apache helikopter pilotu olarak görev yapan Prens Harry yaklaşık 10 yıl orduda çalışmıştı. 

Editör: Haber Merkezi