Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin 2024 başkanlık adayı Donald Trump, Demokratların başkan adayı Kamala Harris'i desteklediğini duyuran ünlü şarkıcı Taylor Swift’e sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Trump, Truth Social platformundan yaptığı paylaşımda, "Taylor Swift'ten nefret ediyorum." ifadelerini kullandı.

Harris'in kampanyası ise Trump'ın bu paylaşımına cevap vererek, Swift'in 28 şarkısına atıfta bulunan bir açıklama yayımladı. Açıklamada, "Amerikan halkı, Trump döneminin kaosunun ve bölünmesinin ormanından çıkmak, Trump'ın tutulmayan vaatlerinin boş alanını geride bırakmak ve Amerika'nın fırsat geleceğinin uzun ömürlü olmasını sağlamak için Başkan Yardımcısı Harris'i seçerek yeniden başlamak istiyor." ifadelerini kullandı.

Ukrayna, 54 İHA ile Rusya'ya saldırdı! Ukrayna, 54 İHA ile Rusya'ya saldırdı!

Taylor Swift, seçimlerde Trump’ın yapay zekayla oluşturulmuş bir fotoğrafını paylaşmasının ardından, Kamala Harris ve yardımcısı Tim Walz’i destekleme kararını sosyal medyada duyurdu. Swift’in Harris’e verdiği destek, Instagram’da 10 milyondan fazla beğeni aldı.

Kaynak: AA