Yemeksepeti'ne The Hammers Awards'ta "En İyi Growth Ekibi" ödülü Yemeksepeti'ne The Hammers Awards'ta "En İyi Growth Ekibi" ödülü

İSTANBUL (AA) - Paşabahçe Mağazaları, çevrim içi alışveriş sitesi "pasabahcemagazalari.com"u yenileyerek kullanıcı deneyimini geliştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ev ve yaşam alanları için yenilikçi fikirler sunan Paşabahçe Mağazaları, pasabahcemagazalari.com web sitesini yenileyerek kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıdı.

Marka, yeni altyapısı sayesinde, tüketicilerin alışık olduğu Paşabahçe Mağazaları kalitesini, ilham veren önerilerle dijital ortamda sunmaya devam ediyor. Yenilenen site, modern bir tasarım ve kullanıcı dostu bir arayüz ile alışverişi daha hızlı ve keyifli hale getiriyor.

Kullanıcılar, yeniden tasarlanan kategori yapısı sayesinde aradıkları ürünlere daha kolay ulaşabiliyor. Detaylı arama ve filtreleme özellikleri, alışveriş deneyimini daha pürüzsüz ve keyifli hale getiriyor. Web sitesinde cam ustalarının yüzde 100 el yapımı ürünleri ile Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen tasarımcılarına ait özgün tasarım ürünleri, güvenilir ve sorunsuz çevrim içi alışveriş seçeneği ile sunuluyor.

- Hediye listeleri oluşturuluyor

Yenilenen sitede hediye listeleri oluşturup, bu listeleri başkalarıyla paylaşmak kolaylaştı. Geniş ürün yelpazesi sayesinde, ürün grubu, renk, ölçü, koleksiyon ve tasarımcı bazında detaylı filtreleme seçenekleri ile müşteriler, aradıkları ürünlere kolayca ulaşabiliyor. Site üzerinde sunulan tema, kişi veya tarza göre hediye kategorileri, kullanıcıların sevdiklerine en uygun hediyeyi bulmalarını sağlıyor.

Sitede geliştirilen profil sayfası üzerinden, siparişten teslimata kadar tüm süreç, uçtan uca takip edilebiliyor. Siparişlerin tek bir tuşla iptali veya iade olanaklarıyla müşteri memnuniyeti sağlanıyor. Sepet paylaşma özelliği ile kullanıcılar, oluşturdukları alışveriş sepetlerini başkalarıyla kolayca paylaşabiliyor.

KULÜP Kart üyeleri, yenilenen pasabahcemagazalari.com'dan yapacakları tek çekim alışverişlerden yüzde 5 puan kazanıyor. Müşteriler, web sitesinin yenilenmesine özel yapacakları ilk alışverişte, yüzde 15 indirim fırsatından da yararlanabiliyor. 24 Ekim'e kadar devam edecek kampanyadan, yenilenen sitenin eski ve yeni tüm müşterileri yapacakları ilk alışverişte faydalanabilecek.

Pasabahcemagazalari.com, profesyonellere özel sayfaları ile restoran, kafe, bar, pastane ve çiçekçi gibi farklı alanlardaki işletmelerin toplu alım ve kurumsal hediyelik ihtiyaçları için de hızlı ve pratik çözümler sunuyor.

Kaynak: aa