Eğitim

Özel'den Bakan Tekin'e: Zoruna gidiyorsa listeyi ver, bu sabilerin okullarını temizleyelim

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, okullara temizlik için gönderdikleri ekiplerin karşılaştığı zorlukları anlattı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e seslenen Özel, "Bu yöntem ağırına, zoruna gidiyorsa sen listeyi bize ver ya da bizden talep edilen listeyi benden iste" dedi.

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel, okullardaki hijyen sorununa dikkat çekti. Temizlik için gönderdikleri ekiplerin karşılaştığı zorlukları anlatan Özel, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e seslendi. Özel, "Bu yöntem ağırına, zoruna gidiyorsa sen listeyi bize ver ya da bizden talep edilen listeyi benden iste. Akşam gelelim, karanlıkta gelelim, kamerasız gelelim, kimse gelmeden gelelim ama bu sabilerin okullarını temizleyelim, çocukları hastalıktan kurtaralım" dedi. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'da Çekmeköy Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Öte yandan, temizlik için gönderdikleri ekiplerin karşılaştığı zorlukları anlatan Özel, şu ifadeleri kullandı:

"Bu yöntem ağırına, zoruna gidiyorsa sen listeyi bize ver ya da bizden talep edilen listeyi benden iste. Akşam gelelim, karanlıkta gelelim, kamerasız gelelim, kimse gelmeden gelelim ama bu sabilerin okullarını temizleyelim, çocukları hastalıktan kurtaralım."

Törene katılmayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na selam gönderen Özel, 104 tane kreş açan İmamoğlu'nu tebrik etti.