Politika

Özel'den Bahçeli'ye tepki: Dünkü hakaretler unutulmadı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin DEM Partililerle selamlaşmasına ilişkin, "Bize geçmişte 'DEM'leniyor diyenler, şimdi Devlet Bahçeli'nin kapatılmasını istediği partilere selam duruyor. Dünkü hakaretler unutulmadı" ifadelerini kullandı.

Abone Ol

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ndeki basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin DEM Partililerle olan temaslarını eleştirerek geçmişte kendilerine yöneltilen ağır hakaretleri hatırlattı.

Özel, Bahçeli'nin DEM Partililerle olan yakınlaşmasını şu sözlerle eleştirdi: "Bize geçmişte 'DEM'leniyor diyenler, şimdi Devlet Bahçeli'nin kapatılmasını istediği partilere selam duruyor. Dünkü hakaretler unutulmadı."

CHP'nin gelecek genel seçimlerde birinci parti olma hedefini dile getiren Özel, "Meydanlar erken seçim diyor. Sıkılacak diş kalmadı, Kasım 2025'te seçim olmalı. Tıpkı 31 Mart'ta olduğu gibi ikinci yüzyılın ilk genel seçimlerinde de CHP'nin ışıkları sabaha kadar yanacak," şeklinde konuştu.

Muratpaşa Belediye Başkanı ile ilgili olarak Özel, her CHP üyesinin göreve talip olabileceğini ve partinin kararlarıyla aday gösterildiğini belirtti. Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin ise, "Partinin adayı, ortak akılla belirlenecek ve bir sonraki Cumhurbaşkanı olacak," dedi.

Özel, Bahçeli'nin Sinan Ateş cinayeti konusunda gazetecilere yönelik tehditkar tutumuna da tepki göstererek, siyasette saygı ve uyumun önemini vurguladı.