DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan, Mersin'de esnaf ve vatandaşlarla buluştu DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan, Mersin'de esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları ile İstanbul Evi'nde Türk vatandaşlarla buluştu. Burada yaptığı konuşmada CHP iktidarı için söz veren Özel, "Biz fiyatlardan bir sıfır atacağız ama maaşlardan atmayacağız" dedi.

Öte yandan, iktidarın, kişi başına milli gelirin 4 bin 500 dolar olduğu Şangay İşbirliği Örgütü'ne girmeyi hedeflediğini anımsatan Özel, "Biz 'AB'ye gireriz'diyoruz” ifadesini kullandı. 

ANKA'dan Duygu Güvenç'in haberine göre, Avrupa Sosyalist Entarnasyonel'in tüm üyelerinin CHP'nin AB hedefini desteklediğini de ekleyen Özel, AB ülkelerinde milli gelirin 45 bin dolar olduğunu hatırlattı. 

"Ben Paris'e iki rekortmenle geldim"

Özel, kendisine "Rekor bekliyor musunuz" sorusunun yöneltildiğini söyleyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ülkelere soruyorlar, hangi sporcularla geliyorsunuz, rekor bekliyor musunuz? Ben Paris’e iki rekortmenle gelmenin biri sağımda biri solumda, iki rekortmenle gelmenin büyük bir mutluluğunu yaşıyorum. İstanbul’un da pek çok rekortmeni, Üsküdar’ın ve Bakırköy’ün genç kadın belediye başkanları, Küçükçekmece, Büyükçekmece, Üsküdar, Ataşehir, Beylikdüzü, Kadıköy, Sancaktepe, Tuzla, Gaziosmanpaşa, Çekmeköy. Beyoğlu Belediye Başkanlarımız burada.” 

Editör: Esin Özdemir