Haber Merkezi - Türkçe Pop'ün güçlü, duayen ve usta sanatçısı Nazan Öncel, "Kara Plak" adlı yeni albümünü dinleyiciyle paylaştı. Öncel, 10 şarkılık yeni albümünde yer alan "Esme" şarkısı içind e ayrıca bir klip çekti. İlk klip çalışması için söz ve bestesi kendisine, düzenlemesi Erman Arda’ya ait "Esme" şarkısı için Öncel, yönetmen Ali Necati Kumcuoğlu ile çalıştı. "Kara Plak" albümünde sırasıyla Esme, Kara Plak, Gurur Çıkmazı, Cihangir’deyim Gel, Aslanım, Amacın Ne, Anne Ben İnsan Oldum, Köprü Altı, İki Aylak, İmdat adlı şarkılar yer alıyor.  

Kadıköy Plak Günleri sekizinci kez müzikseverlerle buluşacak Kadıköy Plak Günleri sekizinci kez müzikseverlerle buluşacak

Nazanoncel

Nazan Öncel, bir süre önce, hayatını sadeleştirdiğine dair açıklamasıyla gündemde yer almıştı. Öncel, X  üzerinden yaptığı açıklamada, "7 senedir kendime hiçbir şey almıyorum, aksine diş fırçası dahil kişisel eşyamı 110 parçaya indirdim. Hafifledikçe rahatladım. Sırada evi 2+1'e indirmek var. Yolun sonunda iki metre yerde yatıyoruz. 'Ölüm var unutma' diyorum kendime. Ben de geç uyananlardanım" demişti. 

Editör: Deniz Ali Tatar