Güncel

Narin'in ölümüne ilişkin Bakan Tunç'tan yeni açıklama!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin, "(Diyarbakır’da) Köyde şüpheli olarak 23 kişi gözaltına alındı. Elde edilen bulgular nedeniyle daha sonra bir kişi daha göz altına alındı" dedi.

Abone Ol

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 19 gün süren aramaların ardından cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran, bugün toprağa verildi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Narin evladımızın canice katledilmesine sebep olanlar kimlerse mutlaka bulunacak, adalet bunlardan hesap soracak, en ağır cezayı alacak" dedi.

Bakan Tunç, Kazakistan'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Narin Güran cinayetine ilişkin devam eden soruşturmaya ilişkin bilgi veren Tunç,  "(Diyarbakır’da) Köyde şüpheli olarak 23 kişi gözaltına alındı. Elde edilen bulgular nedeniyle daha sonra bir kişi daha göz altına alındı" diye konuştu.

Gözaltına alınan şüphelilerin ifade işlemlerinin devam ettiğini anlatan Tunç, "Bu tür canice suçların bü ülkede işlenmemesi için gayret göstermeliyiz. Millet olarak çocuklarımıza sahip çıkmalıyız" dedi.

Detaylar geliyor...