Yaşam

Muhteşem Yüzyıl oyuncuları, yıllar sonra bir arada

2011-2014 yılları arasında ekranlara gelen ekran efsanesi "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde beraber rol alan Cansu Dere, Selma Ergeç ve Nur Fettahoğlu yıllar sonra bir araya geldi. Nur Fettahoğlu, yakın dostlarıyla verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Bir döneme damga vuran efsane tarihi dizi "Muhteşem Yüzyıl" da  beraber rol alan Nur Fettahoğlu, Cansu Dere ve Selma Ergeç'in yakın dostluğu uzun yıllardır sürüyor. Sık sık bir araya gelen ünlü oyuncular, geçtiğimiz akşam yeniden buluştu. Fettahoğlu, Dere ve Ergeç ile verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

43 yaşındaki ünlü isim, paylaşımına "Yüzümüz kırışana kadar, her yaşanmışlıkta, doya doya! İyi ki" notunu düşmüştü. Dizide Mahidevran Sultan'ı canlandıran Nur Fettahoğlu, dizinin Hatice Sultan'ı Selma Ergeç ve Firuze'ye hayat veren Cansu Dere, menajerleri Ayşe Barım'la beraber çektikleri fotoğrafı paylaştı.

Öte yandan Cansu Dere, geçtiğimiz aylarda Muhteşem Yüzyıl’da birlikte rol aldığı Selma Ergeç ve Nur Fettahoğlu ile bir araya gelmişti. Nur Fettahoğlu’nun doğum gününü kutlamasına katılan ünlü oyuncu mekan çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı. Cansu Dere, Timur Savcı’nın Meryem Uzerli için söylediği “Diziyi bırakması şımarıklıktı” sözlerle ilgili “Timur ne dediyse, doğru söylemiştir” demişti.