Yaşam

Mehmet Ali Erbil, Michaela Astro’nun mesajına kulak verdi

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yaklaşık 2 hafta önce kendisine "Evlenmezsen huzurlu bir yaşamın olur" mesajı veren Michaela Astro'yu dinledi. Erbil, evlenme teklifi ettiği 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan ile ayrıldı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Dünyaca ünlü birçok ismin ve önemli iş adamları ayrıca siyasetçinin astrolojik danışmanlığını yapan ünlü astrolog Michaela Astro, Mehmet Ali Erbil'e evlilik konusunda bir mesaj göndermişti.

“Evlenmezsen huzurlu olursun”

Astro, yaşadığı ilişki ile evliliğin kapısından dönen Mehmet Ali Erbil’e, yaklaşık 2 hafta önce bir mesaj vermişti. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’i astroloji bilimi ile uyaran Michaela Astro: "Hayranlıkla izlediğim ve kulvarında tek olduğuna inandığım sevgili Mehmet Ali Erbil için mesaj vermek istedim. Sayın Erbil, evlenmezsen huzurlu bir yaşamın olur. Huzurunu düşünüyorsan evlenme sevdandan vazgeç, mesleğinde bir numarasın ama evlilik konusunda ne desem boş, uyarmak istedim" demişti. 

“Astroloji bilimi uyarır ve karar sizindir, kaderiniz üzerinde yürürsünüz” vurgusunu yapan Astro’nun öngörüsü tuttu. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, evlilik teklifinde bulunduğu 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan ile 31 Ekim’de ayrıldı. Gülseren Ceylan, ünlü şovmen ile ayrıldıklarını sosyal medya hesabından açıklamıştı.  Ceylan açıklamasında, "Mehmet Ali Erbil ile yollarımı ayırdım. Kendisine hayatta başarılar dilerim. Size buradan toplu cevap olsun, bir daha bu konu hakkında konuşmayacağım" ifadelerini kullanmıştı.