Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, hakkındaki iddialara video ile yanıt verdi.

Adana'da 83 yaşındaki kadının gelinlik giyme hayali, temsili düğünle gerçekleştirildi Adana'da 83 yaşındaki kadının gelinlik giyme hayali, temsili düğünle gerçekleştirildi

Şirketin sahibi Yusuf Akkaş,  Köfteci Yusuf'un YouTube hesabından video paylaşımı yaptı. "Aslında insanların iyi niyetini gözüne baksanız bile anlayabilirsiniz." diyen Akkaş, videolu açıklamasında şunları söyledi:

"Siyasi ilişkilerim olsa dokunmazlardı"

"Bu ülkede sadece işinle uğraşıp kendin kalabilmek veya bir şey ima etmemek bile o kadar zorlaşmış ki, selam vermemizde kullanacağımız cümlede bile düşünmek zorunda kalıyoruz. Günün sonunda aslında bütün duygularımızı anlayabiliriz. Aslında insanların iyi niyetini gözüne baksanız bile anlayabilirsiniz. Yüzüne baksanız anlarsınız. Biz kendi özümüzden ve insani değerlerimizden uzaklaşıyoruz.

İnsanlardan ricam yaşanan bu olaya sonradan yüklenmiş, bir tarafa çekilmiş halinden ayrı olarak sadece vicdanlarıyla ve mantıklarıyla baksınlar.

Bu ülkede kimlere dokunulmaz diye düşündüm. Bu ülkede yabancı firmalarla ortaklığım olsa yabancı firma olsam bana dokunulmazdı. İki siyasi ilişkilerim olsa ve oralarda besleniyor olsam o zaman da dokunamazlardı.

Birileri bizi çok güçlü gibi anlatıyor. Benim öyle bir gücüm olsa buradan numune de alınmazdı, böyle sonuçlar da çıkmazdı. Birileri diyor ya hani nerede?"

"28 yıldır buradayım"

"Ben 28 yıldır buradayım" diyen Akkaş, şöyle devam etti;

"Şu 45 gündür de azıcık vicdan ya bu adam nerededir? Ara fabrikadan birini ben evet fabrikadayım. Her gün fabrikadayım. Her gün işimdeyim. Nasıl nerede olabilirim ki? Yüzümde bir kara mı var, bir yerlere kaçacağım ben? 12.000 kişilik emekçimin emeklerini bırakıp gidebilecek bir insana benziyor muyum?"

Editör: Nur Yıldız