Yaşam

Jennifer Lopez’in konser biletleri satmadı

Yeni albümünü müzikseverlerle buluşturan ve turne yapmaya hazırlanan Jennifer Lopez, büyük bir şok yaşadı. 34 konser tarihi açıklanan Lopez’in bazı bilet satışlarının düşük olması nedeniyle, konserlerin bir çoğu iptal oldu.

Abone Ol

Haber Merkezi - Dokuzuncu stüdyo albümünü dinleyicisiyle buluşturan Jennifer Lopez, albümü 16 Şubat’ta sunmuştu. Son yıllarda özellikle özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Lopez'in, albümün çıkmasının ardından turneye çıkacağını da duyurmuştu. Amerika'da 34 konser tarihi açıklayan Lopez’in turnesinin adı ise, "This Is Me... Now the Tour" olarak açıklanmıştı. Lopez’in merakla beklenen turnesinin ise 26 Haziran'da başlayacağı belirtilmişti. 

Fakat don gelişmeye göre, 54 yaşındaki şarkıcının bazı konserlerinin iptal edilmesi hayranların dikkatini çekti. Lopez konuyla ilgili bir açıklama yapmadı, ancak bilet satışlarının beklentinin altında kalması nedeniyle bu 7 konserin iptal edildiği iddialara arasında. 

Lopez'in satışta olan diğer konser biletlerinde ise sold-out yaşanmadı.Lopez son olarak 2019 yılında It's My Party adlı turneyle sevenleriyle buluşmuş ve 37 konser yapmıştı.