Güncel

İstanbul Havalimanı'nda görevli polis memuru intihar etti

İstanbul Havalimanı'nda bir polis memuru beylik tabancasıyla yaşamına son verdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, artan polis intiharlarına dikkati çekerek yetkilileri eleştirdi.

Abone Ol

İstanbul Havalimanı Pasaport Büro Amirliği’nde görevli bir polis memuru, beylik tabancasıyla intihar ederek yaşamına son verdi.

Edinilen bilgiye göre, ağır yaralanan polis memuru kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Bakan: Polis intiharları normal karşılanamaz

Olay üzerine konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, son dönemde artan polis intiharlarına dikkati çekti ve "Kimse bu polisler neden intihar ediyor diye sormuyor... Bunun sebepleri de, çözümleri de bellidir. Gereğini yapmayanlar bu ölümlerin asli failidir" dedi. Bakan'ın açıklaması şöyle:

"Polis İntiharları devam ediyor. Bir polis kardeşimiz daha kendi canına kıydı. İstanbul Yeni Havalimanı, Havalimanı Şube Müdürlüğü Pasaport Büro Amirliği'nde görevli kardeşimiz yaşamına son vermiş. Kimse bu polisler neden intihar ediyor diye sormuyor. Sorana da bu meslek hastalığıymış, doğal bir ölümmüş gibi cevap veriyorlar. Polis intiharları normal karşılanamaz. Bunun sebepleri de, çözümleri de bellidir. Gereğini yapmayanlar bu ölümlerin asli failidir."