Haber Merkezi - Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal ve Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, şok bir gelişme yaşadı.  Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu yani PFDK'ya sevk edilen Kartal ve Kocadağ'ın  “hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar” nedeniyle disiplin kuruluna gönderildiği belirtildi.

thumbs_b_c_da59382fe82f5b397e12c230f4204e4d

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, Süper Lig’in 10’uncu haftasında oynanan Pendikspor maçının ardından flaş röportajda ve basın toplantısında yapmış olduğu "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Galatasaray, Çaykur Rizespor mücadelesindeki "çirkin ve kötü tezahüratı" ve "saha olayları" nedeniyle; Beşiktaş, Gaziantep FK maçındaki "saha olayları", müsabaka sonrası kulüp resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamalarda yer alan "sportmenliğe aykırı hareket" ve "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar" sebebiyle sevk edildi.

Basketbol: 18. Erciyes Kupası Kadınlar Turnuvası Basketbol: 18. Erciyes Kupası Kadınlar Turnuvası

thumbs_b_c_9539eb34d88cda2d495e83233b6e8b79

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'ın ise "sportmenliğe aykırı hareketi" ve "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamaları" 'ndan dolayı PFDK'ya sevkine karar verildi. Ayrıca Kayserispor, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü ve Pendikspor da çeşitli nedenlerden ötürü PFDK'ya sevk edildi.

Editör: Deniz Ali Tatar