Haber Merkezi - Sosyal medya fenomeni Esin Çepni, 2021 yılında evlendiği Youtube kanalı "Kafalar" üyesi olan ve şarkıcı Bilal Hancı'nın kendisini aldattığı görüntüleri ifşa etmişti. Çepni, bugün konuk olduğu 2. Sayfa programı canlı yayınında gözyaşlarına hakim olamadı. Eşini izleyen Bilal Hancı ise, sunuculara bir mesaj attı. Hancı, mesajda evliliklerinin 19 Ekim'de bittiğini ve söz konusu görüntülerin daha sonra çekildiğini iddia etti. Hancı ayrıca eşine çiçek göndererek özür diledi.

132432629-jko

Bilal Hancı, hakkınca çıkan görüntüler hakkında şu açıklamayı yaptı: "İki gündür böyle bir olayla eşim Esin ve sizleri meşgul ettiğim için çok üzgünüm. Üç yıldır Esin’le birlikteliğimiz vardı bunun bir yılı sevgili iki yılı da evlilikle geçti. Geçen sene de bir sürece girmiştik ancak sevgi bağımız olduğunu düşünerek tekrar bir araya geldik. Barıştıktan sonra sorun yaşamadan bugünlere kadar geldik. Bir süredir ise boşanma sürecindeydik. 19 Ekim Perşembe günü anlaşmalı bir şekilde davamız görüldü ve hakim boşanma kararımızı verdi. Ancak usulen karar henüz kesinleşmemişti.

“Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” başlıklı medya konferansı başladı “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” başlıklı medya konferansı başladı

Paylaşılan görüntüler bu tarihten sonra bir gece mekanında alkolün etkisiyle yaptım. Kesinlikle bu görüntülerin bana yakışmadığını, asla yapmamam gerektiğini biliyorum. Gerek Esin’e gerek ailesine gerekse sizlerin karşısına böyle çirkin bir görüntüyle çıkmak istemezdim. Hayatıma çok dikkat ettim ve eşime en ufak bir dedikodu dahi duyurmadan bir evlilik yürüttüm. Boşanma sebebimizi hiçbir şekilde ihanet ya da aldatmaya dayalı değildi. Evliliğimiz içinde mutsuzluk vardı bu yüzden ayrıldık. Esin de kararıma saygı duydu. Öncelikle Esin’den, ailesinden, arkadaşlarından, kendi ailem, arkadaşlarımdan ve Türk halkından çok özür dilerim. Yaşattığım bu durumdan dolayı çok üzgün ve pişmanım."

133852702-bilal-hanci-kopyasi

Editör: Deniz Ali Tatar