Güncel

Halil Umut Meler’in sağlık durumu hakkında başhekimlikten açıklama

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler’in hastanedeki devam ederken, Meler’in tedavi altına alındığı hastanenin başhekimi açıklama yaptı. Meler’in sol gözündeki kanamanın azalmaya başladığını söyleyen başhekim, Meler'in bu sabah strese bağlı olarak tansiyon problemi yaşadığını anlattı. Başhekim, Meler’i yarın sabah taburcu etmeyi planladıklarını açıkladı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Dün akşam Çaykur Rizespor ve Ankaragücü maçında yaşanan 'yumruk' skandalının ardından, Halil Umut Meler’in tedavisi devam ediyor. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve beraberindekilerin saldırısına uğrayan Meler'in sağlık durumu hakkında açıklama geldi. Meler’in kaldırıldığı hastanenin başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yörübulut, deneyimli hakemin sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yörübulut, Meler’in sol gözündeki kanamanın azalmaya başladığını söyledi. Bu bölgedeki kırığın zamanla iyileşeceğini anlatan Yörübulut, deneyimli hakemin beyin kontrollerinde de bir soruna rastlanmadığını belirtti. Meler’in bu sabah saatlerinde olayın stresi nedeniyle tansiyon problemi yaşadığını söyleyen Yörübulut, hakemi yarın taburcu etmeyi planladıklarını söyledi.