Haber Merkezi - İbrahim Erkal 'HÜRMET' albümünün merakla beklenen sürprizlerinden bir tanesi daha dinleyiciyle buluştu. Bu kez sevilen sanatçı Gökhan Tepe'nin sesinden 'Gönül Çiçeğim' şarkısı, dinleyiciyle buluştu. Şarkı, video klibiyle birlikte tüm dijital platformlarda yerini aldı. 

10-duzgriarkaplan

Şarkının video klibinde ise, İbrahim Erkal ve eşi Filiz Erkal'ın düğün görüntüleri kullanıldı. Ayrıca Erkal'ın eşi Filiz Erkal, çocukları Dilara Erkal, Eralp Erkal ve Elif Su Erkal'da klipte rol aldılar. Çekimler esnasında hüzünlü bir atmosferde, yoğun duygusal anlar yaşandı. Erkal çiftinin düğün görüntüleri ise ilk kez bir klipte kullanıldı. Sözü müziği İbrahim Erkal'a yeni düzenlemesi Selim Çaldıran imzasını taşıyan şarkının Alpaslan Bozkurt tarafından çekildi. Zamanın ruhunu yakalayan şarkılara imza atan ve 11 Mayıs 2017’de aramızdan ayrılan, arabesk fantezi müziğin en önemli isimlerinden İbrahim Erkal, iki yılı aşkın süredir üzerinde titizlikle çalışılan çok özel bir saygı albümüyle anılıyor.

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin lansmanı yapıldı 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin lansmanı yapıldı

Editör: Deniz Ali Tatar