Güncel

Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Savaş Kıratlı’nın cenaze programı belli oldu

Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Savaş Kıratlı’yı son yolculuğuna uğurluyoruz. Ankara’da pazar günü hayatını kaybeden Kıratlı için, 3 Eylül Salı günü 11.00’de Gazeteciler Cemiyeti'nde veda töreni düzenlenecek. Kıratlı, törenin ardından 14.00’te Karşıyaka Mezarlık Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

Abone Ol

Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Savaş Kıratlı, pazar günü Ankara’da yaşamını yitirdi. 1967 yılından bu yana Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Savaş Kıratlı; Yönetim Kurulu’nda Mali Sekreter, Genel Sekreter, Başkan Yardımcılığı ve Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. 

Kıratlı, yarın Ankara’da 11.00’de Gazeteciler Cemiyeti'nde yapılacak törenin ardından 14.00’te Karşıyaka Mezarlık Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. 

Savaş Kıratlı kimdir? 

Türkiye’nin Sesi Radyosu’nda (The Voice of Turkey), uzun yıllar yöneticilik yaptıktan sonra, TRT Haber Dairesi ve Dış Yayınlar Dairesi Başkanlıklarında haber müdürü, başkan yardımcısı ve başkan olarak görev yaptı. TRT Dış Yayınlar Dairesi Başkanı iken 1996 yılında emekliye ayrıldı.

1967 yılından bu yana Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Savaş Kıratlı bu süre içinde Yönetim Kurulu’nda Mali Sekreter, Genel Sekreter ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Basın Şeref Kartı sahibi olan Savaş Kıratlı evli, bir çocuk ve bir torun sahibiydi. Kıratlı son olarak Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini sürdürmekteydi.