Kültür-Sanat

Gain’in yeni dizisi Esas Oğlan'ın çekimleri tamamlandı

Seda Bakan, Hadise, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman’ın başrollerini paylaştığı “Esas Oğlan” dizisinin çekimleri tamamlandı.

Abone Ol

Esas Oğlan’ın çekimleri tamamlandı. BKM yapımı olan ve Şenol Sönmez’in yönetmenliğini üstlendiği dizide, aşk hayatı yolunda gitmeyen ve birbirinden tamamen farklı iki kadının, doğru erkeği arama serüveni ele alınıyor.

Dizinin başrollerini Seda Bakan, Hadise, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman paylaşıyor. Ayrıca oyuncu kadrosunda Ali İhsan Varol, Ali Yoğurtçuoğlu, Bestemsu Özdemir, Burak Yörük, Cemal Hünal, Ekin Mert Daymaz, Evren Duyal, Fırat Çelik, Gürgen Öz, İsmail Demirci, Kubilay Aka, Mert Yavuzcan, Özgün Çoban, Rıza Kocaoğlu, Sena Vurgun, Yağızcan Konyalı ve Yılmaz Bayraktar gibi isimler de yer alıyor.

Çekimlerin bitmesinin ardından Seda Bakan, “Çekimler nasıl başladı, nasıl bitti hiç anlamadım. ‘Esas Oğlan’ yazımı renklendiren, çok tatlı bir iş oldu. Gerçekten çok eğlendik. Aşırı heyecanlıyım ve çok merak ediyorum çektiğimiz işi. Çok mutluyum,” ifadelerini kullandı. 

Hadise ise diziyle ilgili duygularını,  “Bütün bu süreç; yaşadığım heyecan, öğrendiklerim bana o kadar çok şey kattı ki… Yepyeni bir dünyaya girmek, bir karakteri canlandırmak muhteşem bir duygu. Bu teklifi aldığımda ‘Seda Bakan olmadan olmaz’ demiştim, iyi ki demişim! Arkadaşımla hem özel hayatımda hem profesyonel anlamda anlaşabilmek, ondan çok şey öğrenmek, eğlenmek, beraber büyümek bana çok şey kattı. Yönetmenimiz, bütün ekip, tüm oyuncular… Herkese minnettarım. ‘İyi ki!’ dediğim bir iş oldu” sözleriyle paylaştı.

Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk’ün kaleme aldığı bu heyecan verici dizi, romantik komedi severleri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Gain’in eğlenceli yeni dizisi Esas Oğlan’ın yayın tarihi ise merakla bekleniyor.