Güncel

Evrensel gazetesinde yeni yayın döneminde nöbet değişimi

Evrensel gazetesinin genel yayın yönetmenliğini yürüten Fatih Polat, görevi gazetenin yazarı Hakkı Özdal’a devretti. Yazı işleri müdürlüğüne ise Muzaffer Özkurt getirildi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Evrensel gazetesinin editöryal yönetim kadrosunda değişikliğe gidildi. Gazetenin yazarı Hakkı Özdal genel yayın yönetmeni olurken Muzaffer Özkurt yazı işleri müdürlüğü görevini devraldı.

Hakkı Özdal, yeni görevine dair sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Böyle heyecan verici bir gelişme var. Evrensel’in birikimini arkamıza alarak, sermaye ve bağlı güçlerine karşı emeğin yanında, tüm ezilenlerin yanında mücadeleyi büyütmek için uğraşacağız” dedi.

1996’dan itibaren, Evrensel’de, Evrensel Kültür dergisinde, Referans ve Radikal gazetelerinde editörlük, Gazete Duvar’da yazarlık yapan Hakkı Özdal hem Yeni e dergisinin yazı işleri müdürlüğünü yapıyordu hem de gazetedeki yazılarına devam ediyordu.

1975 yılında doğan Hakkı Özdal, İstanbul Teknik Üniversitesi Malzeme ve Metalurji Mühendisliği’nden mezun oldu.

1998 yılından bu yana Evrensel gazetesinde muhabir, editör, sendika şefi, haber müdürü ve sorumlu yazı işleri müdürü gibi görevlerde bulunan Muzaffer Özkurt ise yazı işleri müdürü olarak görev yapacak.

2012'den beri sürdürdüğü Genel yayın yönetmenliği görevini devreden Fatih Polat ise çeşitli haber projeleri ve köşe yazılarıyla gazete kadrosunda yer almaya devam edecek.