Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, geçici görevlendirme kararıyla Tunceli Belediyesi’ne bir adet belediye otobüsü tahsis etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Serra Bucak’ın da katıldığı törende hibe edilen otobüs yeraltı çarşısı üstünde teslim edildi. 

Devir teslim sırasında konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Serra Bucak, “Toplumcu ve halkçı belediyecilik mümkün diyenler için 31 Mart önemli bir seçimdi. Bundan sonra önümüzdeki 5 yılda halklarımızla birlikte karar alarak, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla önemli çalışmaları açığa çıkartacağız. Bugün buraya sadece Amed’in selamlarını getirmedik. Aynı zamanda bir protokol eşliğinde bir adet belediye otobüsü de getirdik” dedi. 

Diyarbakır Baro Başkanı'ndan 'Narin' açıklaması: "Cinsel saldırı hususu değerlendirilmedi" Diyarbakır Baro Başkanı'ndan 'Narin' açıklaması: "Cinsel saldırı hususu değerlendirilmedi"

Tunceli Belediye Eşbaşkanı Cevdet Konak, “Bu hibeye yaklaşık 2 ay önce karar vermişlerdi. Bugün toplu taşımada yaşadığımız sorunları kısmen hibe edilen otobüsle çözeceğiz" diye konuştu.

Editör: Erva Gün