Trend Haberler

Çakal isimli rapçiye soruşturma başlatıldı

Bursa’da Çakal isimli Tiktok rapçisi, mezun olduğu okulun bahçesinde 6-10 yaş çocuklarına cinsel içerikli şarkı söylemesi üzerine Bursa Valiliği olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve müfettiş görevlendirildiğini açıkladı.

Abone Ol

Bursa’da 12 Haziran'da düzenlenen etkinlikte, mezun olduğu okulda çocuklara performans sergileyen Çakal isimli TikTok rapçisi Emirhan Çakal, cinsel içerikli şarkılar söyledi.

Etkinlik kapsamında okul bahçesinde yapılan bu performansın görüntüleri sosyal medyada yayımlandı ve kamuoyunda büyük tepkiye neden oldu. Özellikle 6-10 yaş arasındaki çocukların izlediği etkinlikte, şarkıların içeriği ve uygunsuzluğu dikkat çekti.

Bursa Valiliği, olayın hemen ardından bir açıklama yaparak durumu kınadı ve soruşturma başlattı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya hesapları ve basın yayın organlarında yer alan 'İlkokulda Rezalet, Küçük Çocukları Ahlaksızlıklarla Zehirliyorlar' başlıklı haberlerle ilgili olarak, ilimizdeki Dr. Necla Yazıcıoğlu İlkokulu'nda, okulumuz personeli olmayan Emirhan Çakal isimli şahsın çocuklara ahlaka aykırı şarkılar söylediği görülmüştür. Bu durumun çocukların psikolojik ve sosyal gelişimini olumsuz etkileyebileceği değerlendirilerek, Valiliğimizce gerekli inceleme ve soruşturma yapılmak üzere Eğitim Müfettişleri görevlendirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.