Kültür-Sanat

Berkay Ateş’in yazdığı "Uykusuz Bir Rüya, Salim” oyunu sahneye çıkıyor

Ödüllü oyuncu Berkay Ateş'in yazdığı ve rol aldığı Tiyatro D22’nin yeni oyunu “Uykusuz Bir Rüya, Salim” prömiyer yapmaya hazırlanıyor.

Abone Ol

Haber Merkezi - Rol aldığı bir çok projeyle ödüller alan başarılı oyuncu Berkay Ateş, bu kez yeni bir oyun kaleme aldı. Ateş'in aynı zamanda rol aldığı ve tiyatro sahnesinin en yetkin isimlerinden Yiğit Sertdemir’in rejisini üstlendiği Tiyatro D22’nin yeni oyunu “Uykusuz Bir Rüya, Salim” 4 Ocak 2024’te Alan Kadıköy’de prömiyer yapacak. Ailesi tarafından amcasının kebapçı dükkanında çalışmak üzere Adana’dan İstanbul’a gönderilen Salim’in başına gelenlerin anlatıldığı oyunda, Salim’in hikayesi izleyiciyi çok da yabancı olmadığı bir dünyaya sürükleyecek. Oyunun biletleri tiyatrolar.com.tr üzerinden alınabilecek.

Oyun, memleketi Adana’dan akrabalarının yanına İstanbul’a gelen Salim’in hikayesi Berkay Ateş’in tek kişilik performansıyla sahneye aktarılacak. Salim; Adana’da ailesi ile yaşarken, İstanbul’a amcasının yanına gönderilir. Amcasının kebapçı dükkanında çalışırken, şahit oldukları onu geri dönüşü olmayan bir yola sürükler. Çocukluğundan bu yana en çok bildiği duygu olan çaresizlikle tekrar baş başa kalan Salim’e kaderi bir oyun daha oynamıştır. Salim de izleyiciye sorar: Keşke mi daha zordur kader mi?