Kültür-Sanat

"Benim Güzel Ailem" dizisinin ikinci tanıtımı dikkat çekti

Abone Ol

Fabrika Yapım ve yönetmenliğini Sadullah Celen’in, senaryosunu ise Baykut Badem’in kaleme aldığı “Benim Güzel Ailem” dizisinin oyuncu kadrosunda; Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Melis Babadağ, Aycan Koptur, Nergis Kumbasar, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Meltem Pamirtan, Serra Pirinç, Münire Apaydın, Ebrar Karabakan, Emre Akkuş, Toprak Can Adıgüzel, Mina Sinenden, Ahmet Hakan Ünal ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu yer alıyor. Dizi dün ilk bölümüyle geçen hafta TRT1’de ekranlara gelmişti.

Benim Güzel Ailem, ikinci bölüm tanıtımında; Akyol ailesinin büyükleri,  çocuklarının evlilikleriyle ilgili  bir çok sorunla uğraşırken bir de evin küçük kızı Damla’nın  evlilik telaşına girer. Aile büyükleri bir yandan tüm çocuklarının evliliklerindeki pürüzleri çözmeye çalışırken, Damla’nın düğün günü evlilikten vazgeçtiğini söylemesi ile büyük bir şok yaşar.

Aile bireyleri Damla’yı bu kararından vazgeçirmek için uğraşırken bir yandan da durumun sebebini çözmeye çalışır. Hem güldüren hem de aile sıcaklığını yansıtan konularla sarılı ikinci bölüm tanıtımı bize yine sımsıcak bir bölümün sinyallerini veriyor. Benim Güzel Ailem 2.bölüm 5 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00’de TRT1’de!

" width="1166" height="656" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">