Güncel

Bakanlıktan Tekirdağ'da şiddete uğrayan bebek hakkında açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tekirdağ’da şiddet gören 2 yaşındaki bebeğin entübe durumda olduğunu ve kardeşinin devlet korumasına alındığını duyurdu. Bakanlık, dava sürecine müdahil olacağını açıkladı.

Abone Ol

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tekirdağ’da şiddete ve istismara uğrayan 2 yaşındaki bebeğin entübe durumda olduğunu ve olayla ilgili hukuki sürece müdahil olacaklarını açıkladı. Bebek, şiddet ve istismar nedeniyle ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi devam ediyor. Kardeşi ise devlet koruması altına alındı.

Bakanlık, yaptığı yazılı açıklamada, "Tekirdağ’da şiddete maruz kalan 2 yaşındaki bebeğin entübe edilerek yoğun bakımda tedavi gördüğünü, olayla ilgili olarak kardeşinin devlet korumasına alındığını" belirtti. Ayrıca, dava sürecine de müdahil olacaklarını ifade eden bakanlık yetkilileri, hukuki sürecin titizlikle takip edileceğini vurguladı.

Öte yandan, Bakanlık daha önce sosyal medya hesaplarından 2 yaşındaki bebeğin hayatını kaybettiğine dair bir açıklama yapmış ancak bu paylaşımı daha sonra kaldırmıştı.