Güncel

Babacan açıkladı: DEVA ile CHP iş birliğine gider mi?

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan katıldığı televizyon programında yerel seçimlerde "CHP ile ittifak olur mu?" sorusunu yanıtladı.

Abone Ol

Haber Merkezi - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan katıldığı canlı yayında partisinin yerel seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Babacan, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Millet İttifakı bünyesinde birlikte hareket ettikleri CHP ile yerel seçimler için iş birliği olup olmayacağı sorusuna da yanıt verdi. 

"İhtimali zayıf görüyorum"

Eşit Ağırlık Özel programında Erdoğan Aktaş, Gürkan Hacır ve Kübra Par'ın sorularını yanıtlayan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Aktaş'ın "Özgür Özel ittifak teklif ederse ne dersiniz?" sorusuna "Biz müstakil girme kararı aldık, yola çıktık ve yürüyoruz. Adaylarımızı açıklamaya başladık. CHP içindeki tartışmalara baktığımızda ittifakı destekleyenler ve desteklemeyenler olarak 2 grup çıktı. Sayın Özgür Özel, 6'lı masanın çokta doğru olmadığını parti içerisinde söyledi ve Kılıçdaroğlu'na karşı Özgür Özel seçildi. Bizimle tekrar görüşmek isterler mi? Bilmiyorum. Bizimle tekrar görüşme ihtimallerini oldukça zayıf görüyorum. Kendileri içinde bir çelişki oluşur. DEVA Partisi üzerinden ciddi bir parti içi tartışma yaptılar" yanıtını verdi.