Bir yıla yakın bir süredir dolandırıcılık suçundan hapis yatan bankacı Seçil Erzan, Bakırköy'den, Marmara (Silivri) Cezaevi’ne nakledildikten sonra sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan ile aynı koğuşa konulmuştu. Ünlü futbolcuların da yer aldığı birçok kişiden para toplamakla suçlanan Erzan'a iddiaya göre aynı koğuşta kaldığı Bahar Candan, tarafından sürekli "dolandırıcı" diye seslendi. Ardından çıkan tartışma sonucunda infaz koruma memurları koğuşta birbirine giren ikiliyi ayırmış ve Erzan, Candan'dan şikayetçi olmuştu.

Seçil Erzan

Halktv.com.tr’nin haberine göre Erzan’ın avukatı geçen hafta müvekkili ile yaptığı görüşmede, Erzan'ı farklı bir koğuşa geçmesi konusunda ikna etti. Erzan’ın avukatının cezaevi idaresine bu yönde bulunduğu talep kabul edildi. Erzan, geçen pazartesi gününde tek kişilik koğuşa geçti. Erzan’ın yeni geçtiği koğuşa buzdolabı ve televizyon istemediği belirtildi.

Bakan Yerlikaya: Ülke genelinde 35 bin terör operasyonu düzenlendi Bakan Yerlikaya: Ülke genelinde 35 bin terör operasyonu düzenlendi

Bahar Candan

Erzan’ın avukatı Bülent Aybirdi, şunları söyledi: “Yakın zaman önce, müvekkilin aynı koğuşta kaldığı Bahar Candan ile tartıştıkları haberleri gündeme geldi. Ben, bu haberler üzerine cezaevine gittim. Bir dizi görüşme yaptım. Ancak bu haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı. Bu haberlerin önüne geçemeyince, müvekkilin yeni koğuşa geçmesi talebini idareye ilettik. Talebimiz kabul edildi. Müvekkil pazartesi gününden bu yana tek kişilik koğuşta kalıyor. Kitap dışında hiçbir eşya talebi olmadı."

Muhabir: Ziya Burak Erol