Haber Merkezi - Mizah sahasının yıldız isimlerinden Ata Demirer, yıllar önce yaptığı "Ata Demirer Gazinosu" şovunu yenide izleyiciyle paylaştı. Gazino konseptini komedi ile birleştirip, bir komedi gazinosu formatı yaratan Demirer, geçtiğimiz akşam Zorlu PSM sahnesinde salonu tıklım tıklım dolduran seyircisiyle buluştu. Stand-up, film, albüm ve dizi projeleri ile ilklerin öncüsü olan ve adından her zaman övgü ile söz ettiren Ata Demirer, ilk gösterisinde şakalarıyla seyirciye kahkahalar attırdı, bir yandan da özenle seçilmiş repertuvarı ile müzik şöleni yaşattı. Ata Demirer’e sahnede yine usta müzisyen Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra eşlik etti.

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin lansmanı yapıldı 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin lansmanı yapıldı

Ata Demirer-1

Biletleri haftalar öncesinden tükenen etkinlikte Ata Demirer, salonu dolduran binlerce seyircisi tarafından gösterisi sonunda dakikalarca ayakta alkışkandı. Perdelerini 3 yıl aradan sonra tekrar açan şovun, arka arkaya yeni gösteri tarihleri açıklanmıştı. Sahnelenmeye başladığı günden bugüne kapalı gişe sergilenen Ata Demirer Gazinosu 22 Şubat, 15 Mart ve 16 Mart’ta Zorlu PSM’de, 20 Mart’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde, 22 ve 23 Mart’ta Ankara Congresium’da, 1 Nisan’da Zorlu PSM’de ve 18 Nisan’da Volkswagen Arena’da sahnelenecek.

Editör: Deniz Ali Tatar