Haber Merkezi - Başarılı oyuncular Cemre Baysel ve İlhan Şen'i "Ramo" dizisinden sonra ikinci kez buluşturan "Aşk Filmi" filmi, 1 Aralık'ta vizyona girmeye hazırlanıyor. Popüler bir top model olan “Yaz” karakterini canlandıran Baysel ile film yönetmeni “Uzay”a hayat veren Şen’in ilk uzun metrajlı filmleri olan "Aşk Filmi" nin senaryosu ve yönetmenliği ,pek çok dizi ve film projesini gerçekleştiren Deniz Denizciler’e ait.

MV5BYzY3YWY1NTEtZjYwOS00M2YxLTg4NDAtYzAxZWYzMjYxNTRhXkEyXkFqcGdeQXVyMTQ3MjI5OTAz._V1_

Erzurum'un tarihi Büyük Palandöken Tabyası bir asrı aşkındır ayakta duruyor Erzurum'un tarihi Büyük Palandöken Tabyası bir asrı aşkındır ayakta duruyor

Fırtınalı bir aşk hikayesini beyaz perdeye taşıyan “Aşk Filmi”nin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirildi. Kamera süreci yaklaşık 10 hafta süren filmde, Erkan Petekkaya ve Onur Büyüktopçu’nun da aralarında olduğu pek çok ünlü isim rol aldı. Film, popüler bir top model olan, gece hayatına ve eğlenceye düşkünlüğü ile bilinen Yaz’ın, deneme çekimlerine gittiği filmin yönetmeni Uzay ile tanışmasını ve ikilinin hayatları boyunca unutamayacakları bir aşk acısı yaşamalarına neden olan süreci anlatıyor.  Gece hayatı ve eğlenceye düşkün bir kadın olan Yaz, topmodellik yapmaktadır. Tesadüf eseri yeni çekilecek olan bir aşk filmi için görüşmelere giden Yaz, deneme çekimi yapılacağı sırada filmin yönetmen Uzay ile tatlı bir inatlaşmaya girer. Ancak bu inatlaşma ona, hayatını derinden etkileyecek ve unutamayacağı bir aşk acısı yaşatır.

Yapımcılığını Vahid Berke Ertekin’in üstlendiği romantik-drama türündeki film, Sezen Aksu, Nilüfer, Müslüm Gürses ve Tan’ın son yıllara damgasını vuran aşk şarkılarıyla da sinemaseverlerin akıllarından uzun süre çıkmayacak. Film, 1 Aralık itibariyle sinemalarda seyirci ile buluşacak.

Editör: Deniz Ali Tatar