Haber Merkezi - Karikatürist Tekin Aral'ın 'Tarzan' adlı çizgi romanında yer alan  'Arap Kadri' karakterinden uyarlanan 'Arap Kadri ve Tarzan' filmi, 15 Aralık'ta vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmden ilk animasyon teaser yayınlandı. Filmde Arap Kadri'yi Ahmet Mümtaz Taylan, Tarzan'ı Necip Memili, Arap Kadri’nin kızı Hülya’yı Zeynep Çamcı ve Ceyn‘i Melis İşiten canlandırıyor.

Bu hafta sinemalarda 8 yeni film gösterilecek Bu hafta sinemalarda 8 yeni film gösterilecek

Senaryosunu Volkan Öge ve Ömer Fikret Şen'in kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Emre Kavuk oturuyor. Yapımda ayrıca Birgül Ulusoy, Taner Turan, Cem Zeynel Kılıç ve Neslihan Yeldan da rol aldı.

arap-kadri-ve-tarzan-t3e7_cover.jpg

Arap Kadri ve Tarzan, karikatürist Tekin Aral'ın yarattığı Arap Kadri ve Tarzan karakterlerinin hikayesini konu ediyor. Özgürlüğüne düşkün biri olan Arap Kadri, ormanda yaşayan, kural tanımaz bir adamdır. Tarzan'ın düzen kurduğu ormanda ise canlılar, düzenli bir yaşam sürmeye çalışır. Şehir yaşantısına uyum sağlayamayan Arap Kadri, ormana geldiğinde karşılaştığı düzenlı yaşama da çomak sokar. Bu durum Tarzan ile arasında çatışma yaşanmasına neden olur.
 

Editör: Deniz Ali Tatar