Güncel

AKP'li Turgut Altınok: 400 lira et yardımını 2 bin 500 liraya çıkartıyoruz

AKP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, 400 lira olan et yardımını 2 bin 500 liraya çıkartacakları vaadinde bulunarak, "İsteyen etini alsın, isteyen sütünü alsın, yaş günü ise gitsin yaş pastasını alsın, çocuğuna ayakkabı alsın" dedi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı. 

Burada yaptığı konuşmada, göreve gelmesi halinde Ankara'nın altın çağını başlatacaklarını söyleyen Altınok,  ABB'nin yardımlarının Avrupa'daki belediyelerin yaptığının çok altında olduğunu ileri sürdü.

400 lira olan et yardımını 2 bin 500 liraya çıkartacakları vaadinde bulunan Altınok, "İsteyen etini alsın, isteyen sütünü alsın, yaş günü ise gitsin yaş pastasını alsın, çocuğuna ayakkabı alsın" dedi.

Öte yandan, Altındağ'ı metro ağları ile öreceklerini ve ilçedeki kentsel dönüşüm sorununu hızlı şekilde çözeceklerine işaret eden Altınok, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Ankara'yı sanayinin başkenti yapacağız. Ankara'yı ekonominin başkenti yapacağız. Akyurt'taki fuar alanımızı bitireceğiz. Tarımın başkenti yapacağız. Ankaralı Antalya'dan değil, bütün ihtiyaçlarını Ankara'dan temin edecek." 

AKP'li Altınok, kendisinde sosyal medya belediyeciliği değil, eser ve hizmet belediyeciliği olduğunu belirtti.

Nisan ayında emeklilere 5 bin lira vereceklerini anımsatan Altınok, seçilmesi halinde 500 lira olan doğal gaz desteğini bin liraya çıkartacağını da ekledi.