Yaşam

Ahmet Mümtaz Taylan'lı "Kızılcık Şerbeti" setinden ilk kare

İki sezondur yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde Abdullah Ünal karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen'in yerine gelen usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın, setten ilk fotoğrafı paylaşıldı. Taylan böylece, çekimlere başlamış oldu.

Abone Ol

Haber Merkezi - Ekranların ilgiyle izlenen dizisi ve iki sezondur yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde, Settar Tanrıöğen sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmıştı. Tanrıöğen'in canlandırdığı Abdullah karakterini ise, usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın canlandıracağı açıklanmıştı.

Bugün sete çıkan ve karakteri canlandırmaya başlayan Ahmet Mümtaz Taylan'ın, setten ilk fotoğrafı paylaşıldı. Dizinin 1 Mart Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümünde, Abdullah Ünal geçirdiği rahatsızlığın ardından karantinadan çıkacak ve yeniden evde görünecek. Evde değişen dengelerin ardından hakimiyeti tekrar ele almaya kararlı olan Abdullah’ın, Alev’in hamile kalmasına nasıl bir tepki vereceği ise izleyici tarafından merakla bekleniyor. Ahmet Mümtaz Taylan, dizide Ünal konağı olarak bilinen eve hiç de yabancı değil. Aynı evde, daha önce Hayat Şarkısı dizisinin çekimleri de gerçekleşmiş ve Taylan da evin reisi Bayram Cevher'e hayat vermişti.