Yaşam

Ahmet Kural'dan 'Murat Cemcir' açıklaması

Şu sıralar baba olmaya hazırlanan ve "Efsane" filmi vizyona girecek olan oyuncu Ahmet Kural, uzun bir süredir küs olduğu eski partneri Murat Cemcir hakkında yeni açıklamalar yaptı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Beraber rol aldıkları "Çalgı Çengi" ve "Düğün Dernek" film serileriyle bilinen, ayrıca "İşler Güçler" ve "Kardeş Payı" dizilerinin yanı sıra "Ailecek Şaşkınız" ve "Baba Parası" filmlerinde de beraber rol alan Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in bir süredir küs olsuğu ve aralarına kara kedi girdiği biliniyordu. İki eski dost arasındaki küslük, Murat Cemcir'in Kural'ın düğününe katılmamasıyle beraber ortaya çıkmıştı.

Geçtiğimiz ay Kural hakkında sorulan bir soruya cevap veren oyuncu Murat Cemcir, "Ahmet'le 2020’de son bir proje yaptık, yakın zamanda bir şey yapacağımızı zannetmiyorum. Allah herkesin yolunu açık etsin. Ticari bir anlaşmazlık söz konusu değildi, bununla ilgili gerekli açıklamayı o da ben de yapmıştım zaten. Aramızda kırgınlık değil, bıkkınlık var. Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" demişti.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre Ahmet Kural, vizyona girmeye hazırlanan "Efsane" filminin basın toplantısında Cemcir'in kendisiyle ilgili açıklamalarına cevap verdi. Kural, "Murat ile bu ara görüşmüyoruz. İleride bir gün tekrar bir araya gelebiliriz. Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun. Çok fazla bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" dedi.