Yaşam

Ahmet Kural-Çağla Gizem Şahin çifti, bebeklerine verecekleri ismi açıkladı

Yakında "Efsane" filmiyle beyazperdede izleyiciyle buluşacak olan oyuncu Ahmet Kural, 4 yıldır beraber olduğu Çağla Gizem Şahin ile 18 Temmuz'da Bodrum'da evlenmişti. Şu sıralar bebek heyecanı yaşayan ünlü çift, çocuklarına vereceği ismi de açıkladı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Yaklaşık 4 yıldır beraberlik yaşayan oyuncu Ahmet Kural ve avukat Çağla Gizem Şahin, Temmuz ayında Bodrum Cennet koyunda düğün yapmıştı. Evlilikleri süren Kural ve Şahin çiftinden, kısa bir süre sonra müjdeli haber gelmişti. Bebek beklediklerini duyuran ünlü çift, birlikte verdikleri pozlara "Çok heyecanlıyız" notunu düşmüştü.

İlk kez anne-baba olacak olmanın heyecanını yaşayan çift, erkek bebek bekliyor. Ünlü çift, katıldığı bir programda oğlunun adını açıkladı. Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu programa konuk olan Ahmet Kural, "İnşallah sağlıklı sıhhatli doğar. İnşallah Allah bir kız çocuğu da nasip eder. Daha doğmadan büyük bir heyecan sardı bizi. Kemal ismini çok istiyoruz. Mustafa Kemal’den geliyor ismi. İnşallah olgun kemâle ermiş bir çocuk olur" diyerek bebeğin ismini açıkladı. Ahmet Kural, 2024 yılında başrolünde oynadığı  "Efsane" filmiyle beyazperdede izleyiciyle buluşacak.