Haber Merkezi - Gazeteciler Cemiyeti yayın organı 24 Saat gazetesi, yenilenen internet sitesi ile okuyucularıyla buluşmaya devam ediyor. Güncel siyasi gelişmelerden kültür sanata; spordan ekonomiye, Türkiye ve dünyadan haberlerin yer aldığı 24 Saat, yenilenen internet sitesi aracılığıyla okurlarına haberleri daha hızlı ve etkili şekilde sunuyor. "Olaylar - Yorumlar" düşüncesi ile yola çıkan 24 Saat haber sitesi, sosyal medya üzerinden de son dakika gelişmelerini doğru ve hızlı haber arayanlar için paylaşıyor. 24 Saat, alanında yetkin muhabir kadrosuyla güncel olayları uzman isimlerle konuşuyor, farklı görüşleri sayfalarına taşıyor. Ankara gazeteciliğinin önemli unsuru olan siyaset kulislerindeki güvenilir bilgilere de yer veren 24 Saat, yenilenen internet sitesi ile gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. Yenilenen sitede ulusal basındaki gazetelerin manşetlerine de yer veren 24saatgazetesi.com okurlarına farklı mecraları da sunmayı amaçlıyor. Bitcoin, dolar, euro ve borsa değerlerini anlık olarak sunduğu piyasa ekranı; Süper Lig'den Bundesliga'ya takımları puan durumlarını gösteren skor tablosuyla 24saatgazetesi.com ekonomi ve sporda gelişmelere kolay erişilebilir şekilde yer veriyor. 

Erdoğan'dan 'Gaziler Günü' mesajı Erdoğan'dan 'Gaziler Günü' mesajı

Deneyimli isimlerden objektif analizler

Yazarları arasında Yusuf Kanlı, Mehmet Kısmet, Süreyya Oral, Kıvanç El, Emel Zalaltundaş, Şükrü Kahraman, Murat Gürgen, Utku Şensoy, İsmet Orhan, Güray Soysal, Ergun Mengi gibi güçlü kalemlerin bulunduğu 24 Saat, güncel olayları deneyimli isimlerin görüşüyle de okuyucularına sunuyor. 24 Saat, yerelde gelişen olayları da atlamıyor, ülke gündeminin yanında başta Ankara olmak üzere başka kentlerdeki gündeme de eğiliyor.

Basılı yayım devam ediyor

Sağlıklı demokrasilerin temelindeki basının dördüncü güç olma özelliğini taşımayı amaçlayan 24 Saat, internet sitesinin yanında basılı olarak da Ankara'da okuyucularına ilkeli haberciliği sunuyor. 24 Saat Gazetesi 24saatgazetesi.com üzerinden "herkes doğru habere ulaşmalı" ilkesiyle PDF sürümünü ücretsiz bir şekilde okurlarına sunuyor, Bu sayede 24 Saat, basılı yayın alışkanlığı olan okuyucularına da hitap etmeyi hedefliyor.

Editör: Ahmet Çağatay Bayraktar