Dünya

Zac Efron'dan Şöhretler Kaldırımı’nda "Matthew Perry" vefası

"High School Musical" serisi ile tanınan aktör Zac Efron, Hollywood’un ünlü Şöhretler Kaldırımı'nda yıldız sahibi oldu. Efron konuşmasında, geçtiğimiz aylarda vefat eden "Friends" dizisinin yıldızı Matthew Perry'i de onurlandırdı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Rol aldığı "High School Musical", "17 Yeniden", "Baywatch" ve "Kötü Komşular" gibi yapımlarla bilinen Amerikalı ünlü aktör Zac Efron, Hollywood Bulvarı’ndaki Şöhret Yolu'nda onurlandırıldı. 36 yaşındaki Efron, eğlence sektöründen pek çok ismin onurlandırıldığı Şöhretler Kaldırımı’nda yıldız sahibi oldu. Törende Efron'a ailesinin yanı sıra; Miles Teller-Keleigh Sperry çifti, Jeremy Allen White ve yönetmen Sean Durkin de eşlik etti.

Törendeki konuşmasında High School Musical'in yönetmeni Kenny Ortega ve yapımcı Bill Borden'a teşekkür eden Efron, "İkiniz de High School Musical'e başlamamda etkili oldunuz. Bunun için sonsuza kadar minnettarım. Hala her gün bunu düşünüyorum; şarkıları duşta söylüyorum" dedi. Efron ayrıca "17 Yeniden" filminde birlikte rol aldığı ve birkaç ay önce hayatını kaybeden "Friends" dizisinin yıldızlarından oyuncu Matthew Perry'i de onurlandırdı. Efron, "İlk yıllarda onunla işbirliği yapmak çok eğlenceliydi. Bu beni gerçekten pek çok açıdan teşvik ve motive ederek kariyerimin bir sonraki bölümüne itti. Çok teşekkür ederim Matthew, bugün seni çok düşündüm" dedi.